RT Clarion - шаблон joomla Форекс

Σεμινάρια ΕΦΕΤ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Aναλαμβάνουμε μέσω ΕΦΕΤ, την κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, efet-elkedim μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ΥΑ 14708/2007 καθώς και στη Νέα Υγειονομική Διάταξη Αριθμ.Υ1γ/Γ.Π/οικ.96967-ΦΕΚ 2718/Β/08-2012 η  εκπαίδευση του συνόλου του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων είναι υποχρεωτική.

Αρμόδιος φορέας για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων αυτών είναι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) . Εκπαιδευτικό αντικείμενο είναι η κατάρτιση στην υγιεινή τροφίμων (επίπεδο 1 και επίπεδο 2)  με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Για την καλύτερη εμπειρία σας, η DataBank σ'αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies .